RealMæglerne - Farsø

Rasmus Moesgaard 
Engvej 2
9640  Farsø

Tlf.: 70 20 25 11
www.realmaeglerne.dk/farsø

RealMæglerne Farsø

Et trygt og sikkert boligsalg i Farsø og Vesthimmerland.

Vi gør os meget umage med, at videresælge alle de værdier, der ligger i boligen og i lokalområdet. For os handler et boligsalg nemlig om meget mere end mursten.

Vi sætter os nøje ind i boligens styrker og svagheder, og ikke mindst beliggeheden. Er det et godt sted for børn? Hvordan er lokalplanen? Er der gode indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og stisystemer? Ligger sommerhuset tæt på stranden? Er der en god ejerforening?  Hvem egner boligen sig til- og hvilke købere skal vi henvende os til?

Vi varetager desuden alle typer salg inden for fast ejendom, det gælder både, ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, fritidshuse, grunde, landbrug, nedl. landbrug, erhvervsejendomme mm.

En bolighandel er for de fleste en stor og vigtig beslutning, som kun opleves få gange i livet. Derfor kræver det omhyggelig og grundig rådgivning - hver gang.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en drøftelse af dine muligheder. Hvad enten du skal sælge eller købe - kan vi altid hjælpe dig. Vi kan desuden tilbyde dig en gratis og uforpligtende vurdering af din ejendom, hvor vi  bl.a. beregner dit kontante udbytte.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

  • Vi er selvstændige - vi yder kunde- rådgivning uden skjulte dagsordner.
  • Vi er en del af det nære samfund.
  • Vi er effektive og gør det ikke sværere end det er.

RealMæglerne er et netværk af selvstændige mæglere, der fokuserer på kundens frihed til at vælge. Derfor har vi valgt ikke at have eksklusive aftale med forsikringsselskaber, banker eller kreditforeninger. Det er kundens garanti for, at der rådgives, købes og sælges uden hensyn til mæglers finansielle interesser.