Sportigan

Klaus Hansen & Michelle Nielsen
Th. Eriksens Vej
Farsø Rådhuscenter
9640 Farsø

Tlf.: 98 63 39 63
www.sportsway.dk 

Sportigan

Hos Sportigan elsker vi sport. Michelle og Klaus er klar til at hjælpe dig og din klub med stort set alt inden for sport, og vi har et bredt udvalg i tøj og udstyr til blandt andet fitness, fodbold, cykling, løb, håndbold, gymnastik, badminton, svømning og motion. Men vi er også en medspiller for erhvervslivet, som leverandør af firmatøj, firmagaver etc., og vi laver gerne tryk og broderi på tøj til klubber og firmaer.

Det er afgørende for Sportigan i Farsø at være super serviceminded og at give dig den mest kompetente vejledning omkring vores produkter. Det rigtige valg af løbesko kan for eksempel være afgørende for, at du undgår skader, og at vi vil gøre alt for, at du vælger rigtigt. Michelle og Klaus møder dig i øjenhøjde, og vi har udstyr til alle. Uanset alder, køn og sportsligt niveau.

Sportigan Farsø har sæson hele året, så kom ind til os og oplev vores inspirerende udvalg af udstyr til både udendørs- og indendørsidrætterne samt til erhvervslivet. Butikken er en vigtig brik i det lokale idræts- og erhvervsliv. Lokalsporten ligger os meget på sinde, og vi er leverandør til de lokale klubber. I opnår klubfordele ved at handle med os, og vi støtter vores samarbejdspartnere med sponsorater.

Vi glæder os til at møde dig, din klub eller din virksomhed!