Hvalpsund Færgekro 

Peder Holm Pedersen
Sundvej 87
Hvalpsund
9640 Farsø

Tlf.: 98 63 86 00
www.hvalpsund-faergekro.dk

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro kan tilbyde 28 store og flotte værelser. Alle har udsigt over den livlige Limfjord hvor færgen sejler hver ½ time. Alle værelserne har eget bad, toilet samt satelit TV, telefon, radio og trådløst internet.

Forkæl jer selv med en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi servere en 3 - 4 eller 5 retters menu med årstidens råvarer. Selvfølgelig er der mulighed for at finde en vin der passer til gourmetmaden. Snapseruten er Limfjordens svar på Frankrigs "Route de Vin" Tysklands "Weinstrasse" og Schotlands "Whisky Trail" blot er det ikke kun spiritussen der gør sig gældende men de mange krydderurter, bær og rødder der sætter smag på disse Nordjyske specialiter. Hvis der skal lidt mere aktion til så kan vi anbefale et Golf ophold. Lad dig udfordre af den meget varierede natur som golfbanerne virkelig forstår at udnytte til det yderste. Der er især masser af udfordringer for den garvede golfspiller.

Motion er sundt! En frisk gå eller løbetur langs fjorden kan anbefales. Vi har også en aftale med Hvalpsund Motionscenter, så vore gæster gratis kan benytte motionscentret. Lej cykler, kano, kajak eller en speedbåd i forbindelse med jeres ophold. Det Blå Flag vejer over den gode badestrand, et mekka for badenymfer og vandhunde.

Landbrugsmuseet Herregården Hessel har aktiviteter for enhver smag hele sommeren igennem. Eller besøg Thit Jensens Mindestue og Johannes V. Jensens Museum i deres fødeby Farsø. Mere historie finder I på Stenaldercentret i Ertebølle og ved Vitskøl Klosters kirkeruin.