Nyheder

Margueritløbet

07/10 2016

Margueritløb i Farsø på søndag FARSØ: I anledning af, at det i år er 25 år siden at Dronning Margrethe indviede de første naturskønne ruter og gav dem navn efter sin yndlingsblomst – margueritten, arrangerer lokale arrangører på søndag - 30 steder i Danmark... Læs mere »

Jættestuekoncert i Ertebølle

21/07 2016

Jættestuekoncerter afholdes normalt i landets største jættestuer, men kan nu også opleves i Stenaldercenter Ertebølles museumsbygning. Det sker fredag den 5. august, hvor der bliver to koncerter at vælge imellem, når Hanne Methling giver... Læs mere »

Hot sommer i Farsø

06/07 2016

Fire mandage bliver der arrangeret Hot Sommer i Farsø - hver gang med nye og spændende aktiviteter og handelsoplevelser. Mandag den 11. juli lyder startskuddet til årets sommerudsalg, som også har fået kongelig opmærsomhed. "Dronningen" vil nemlig... Læs mere »

Turistinformation i rådhuscenter

04/07 2016

Allerede fra starten har Farsø Turistforening haft succes med at lave turistinformation i det lokale butikscenter. Sommeren igennem er der mange gæster, som kigger forbi Farsø Turistbureau på Torvet 1. Kontoret er dog kun bemandet på hverdage, og derfor... Læs mere »

Limfjordsfortællinger på Hessel

03/07 2016

Alle torsdage i juli - og de to første torsdage i august - kan man høre om og opleve spændende Limfjordsfortællinger på den smukke herregård Hessel. Kom og få en rundvisning på Herregården Hessel, hvor du hører historier om stedet, især om den sidste slægt... Læs mere »

Nyhed 1 til 5 ud af 114 nyheder.