Nyheder

Levendegørelse på Hessel

03/07 2016

Der er levendegørelse af gamle håndværk på Hessel alle onsdage i juli og den første onsdag i august. Aktiviteterne er specielt målrettet børn, som endda kan blive klædt ud i gammel tøj, hvis de har lyst. Vi vækker herregården til live med forskellige... Læs mere »

Historiske vandringer

03/07 2016

Fire tirsdage i juli - og en enkelt i august - kan man komme på en historisk vandring omkring herregården Hessel. Godt en times vandretur over Hessels jorde ned til vandet med en snak om stenalder, vikingetid, middelalder og hvordan de tider har påvirket... Læs mere »

Olympisk stemning i Farsø

19/05 2016

Sport by night går olympisk Læs mere »

Ny formand for Farsøegnens Turistforening

14/04 2016

Farsø-egnens Turistforening har fået ny formand. Campingpladsejer Lars Brandt valgte efter 4 år som formand træde et skridt tilbage, og ved det konstituerende møde den 7. april, valgte bestyrelsen Per B. Frederiksen som Lars’ afløser. Per B. Frederiksen har... Læs mere »

Farsø-egnens Turistforening har fået ny formand

14/04 2016

Campingpladsejer Lars Brandt valgte efter 4 år som formand træde et skridt tilbage, og ved det konstituerende møde den 7. april, valgte bestyrelsen Per B. Frederiksen som Lars’ afløser.  Per B. Frederiksen har en del erfaring med bestyrelsesarbejde og... Læs mere »

Nyhed 6 til 10 ud af 114 nyheder.