Nyheder

Vinterudsalg i Farsø

21/12 2015

Torsdag den 7. januar blænder Farsøs butikker op for det store vinterudsalg. Startskuddet lyder den 7. januar om morgenen og så er der ellers lagt op til 3 raske dage med udslagstart. Men det stopper naturligvis ikke her, idet vinterudsalget fortsætter med... Læs mere »

Isabel sang julen ind

21/12 2015

Efter en travl december måned med mange aktiviteter og masser af julehandel, blev der søndag eftermiddag rundet af i fin musikalsk stil, da Voice Junior vinderen Isabel optrådte på scenen i rådhuscenteret. Efter koncerten var der mulighed for at få... Læs mere »

Kartoffeldage og Lyserød Lørdag

30/09 2015

Fra torsdag den 1. oktober til lørdag den 3. oktober Læs mere »

Stationsportalen på plads

14/09 2015

Den gamle stationsportal fra den for længst nedrevne Farsø Station, er nu kommet til ære og værdighed på Stationsstræde i Farsø. Mange mennesker var møde frem ved genindvielsen, hvor der var taler og musikalsk underholdning. I forbindelse med portalen er... Læs mere »

Kulturarv i Farsø

07/09 2015

Der blev sat fokus på kulturarv i Farsø Sogn, da Broder Berg fra Vesthimmerlands Museum og den lokale kulturarvstjeneste forleden holdt foredrag for godt 60 tilhørere i Thits Salen. Gennem landkort og fotos fortalte Broder Berg interessant og levende om,... Læs mere »

Nyhed 11 til 15 ud af 114 nyheder.