Nyheder

Talentfuld fødsesldagsfest

20/02 2015

Det blev fejret for fuld musik, da Rådshuscenteret i Farsø fejrede 26 års fødselsdag de sidste dage i februar. En række kendte sangere og musikere stod for underholdningen, medens centertes forretninger havde lagt sig i selen for at finde gode tilbud - begge... Læs mere »

Konfirmand-aften

16/02 2015

Der var nok at se på, prøve og høre om, da mange kommende konfirmander og deres forældre lagde vejen forbi Rådhuscenteret i Farsø. En række lokale butikker slog dørene op for forårets unge hovedpersoner for en aften. Læs mere »

Møllehuset skal reddes

08/02 2015

Gennem nogen tid har man kunnet konstatere, at fundamentet er ved at skride under det gamle møllehus, som ganske vist aldrig har fungeret som vandmølle, men som udgør en smuk del af Farsøs søanlæg. Man har bemærket, at vandstanden i søen er steget, og på... Læs mere »

Lokale firmaer i netværk

24/01 2015

En historie om, hvordan en række virksomheder i Farsø er gået sammen i et netværk, hvor der netop er taget hul på en kursusrække i kundepleje. Gennem 2014 har projekt Oplevelses- & Læringscenter Vesthimmerland taget forskellige initiativer, som har til... Læs mere »

Nytårsmarch

31/12 2014

Også i 2015 kan man trave en frisk tur på årets første dag. Lions Club Farsø står som arrangør af nytårsmarchen, som har udgangspunkt ved P-pladsen på Louns-halvøen, hvorfra der er lagt en rute på en af de mange smukke ture. Der er ingen tilmelding, og man... Læs mere »

Nyhed 36 til 40 ud af 114 nyheder.