Nyheder

Grand Prix fra Farsø

31/12 2014

Dansk Melodi Grand Prix er lige om hjørnet. Det markerer P4 Nordjylland blandt andet i flere programmer. Fredag den 9. januar er den nordjyske radiostation på pletten i Farsø Rådhuscenter, hvor der står Grand Prix på programmet i to timer. Det lokale Farsø... Læs mere »

God gang i vinterudsalget

31/12 2014

Der var godt gang i udsalget allerede fra første dag, da Farsø tog hul på vinterudsalget, som løber i januar. Der er stadig gode tilbud på hylderne, så man kan fortsat nå at gøre en god handel, inden forårets varer kommer på hylderne  Læs mere »

Nytårskoncert i Farsø

29/12 2014

Der var fest og fart over feltet ved dette års nytårskoncert i Dronning Ingrid Hallerne. Aftenen stod i operetternes tegn, og med ikke mindre end 6 solister og et veloplagt Aalborg Symfoniorkester bag dem, fik de mange tilhørere i Farsø en flot koncert. Læs mere »

Skoledrenge i kredsfinale

03/11 2014

Farsø Skoles drengehold har gjort det godt i Ekstra Bladets skolefodboldturnering. Holdet har nu spillet sig frem til den nordjyske kredsfinale, som spilles på Farsø Stadion torsdag den 6. november kl. 11.00 Skolens elever er klar til at heppe deres helte... Læs mere »

Fondspenge til Farsø-projekt

30/08 2014

Samarbejdet på tværs af skole og foreninger skal styrke sundheden, trivslen og læringen i Farsø, hvor et projekt får støtte på 630.000 kr. fra Trygfonden Der var livlig aktivitet i Dronning Ingrid Hallerne fredag eftermiddag, hvor elever fra 4. og 5. klasse... Læs mere »