Erhvervspris til TIME i Farsø

19/03 2015

I forbindelse med den årlige generalforsamling i Farsø Erhvervsråd, blev Erhvervsprisen 2015 tildelt virksomheden TIME Eksport - eller Team TIME, som virksomheden selv kalder sig i daglig tale.

 

"I Farsø kan vi være stolte af mange dygtige og veldrevne virksomheder, der både har en lang historie bag sig i Farsø og som igennem årene har skabt mange arbejdspladser. Flere af disse virksomheder har gjort Farsø kendt på landkortet i hele Danmark - og endda også i den øvrige verden. En af de brancher, der har gjort Farsø kendt, er produktionen af lifte. Uden at bruge for store ord, kan vi vist godt tillade os at sige, at vi er liftby nr. 1 i Danmark for produktion af mobile mandskabslifte", sagde erhvervsrådets formand, afdelingsdirektør Brian Otte Samuelsen ved prisoverrækkelsen.

 

I Farsø har Team Time ikke bare bevaret arbejdspladser, den har også formået at udvide.

 

"Vi har derfor at gøre med en virksomhed, som vi kan være meget stolte af, og som har været med til at sætte et stort præg på erhvervslivet i Farsø. I kan i år fejre ikke mindre end 3 jubilæer. Det er 60 år siden virksomheden blev grundlagt i Farsø som Torps Maskinværksted. Det er 50 år siden moderselskabet Time Manufacturing Company blev grundlagt i Waco, Texas, USA og endelig er det 30 år siden, at man begyndte at sælge Versalifte, der er en af virksomhedens grundsten", sagde Brian Otte Samuelsen i forbindelse med prisoverrækkelsen.

 

Det synlige bevis på hæderen er et sølvfad med inskription, som blev overrakt til Team TIME Export A/S, som var repræsenteret ved direktør Per Torp og teknisk chef Frans Kristensen.

 

Med prisen følger også en kunstgave på 5.000 kr. til virksomheden. Den gave valgte Per Torp på stedet at videregive til Lokalhistorisk Forening for Farsø og Omegn, som arbejder med et projekt, hvor en gammel stationsportal skal opstilles et centralt sted i Farsø.

 

Ledelsen for Team TIME drager i øvrigt til USA i næste uge, hvor en af firmaets lifte er nomineret i en konkurrence i brancheforeningen. Skulle det ikke blive til en førsteplads i den konkurrence, kan danskerne til gengæld fortælle deres kolleger og konkurrenter om den lokale hæder i hjembyen Farsø.

 

 

Direktør Per Torp, Team Time, Brian Otte Samuelsen, Farsø Erhvervsråd og Frans Kristensen, Team Time ved prisoverrækkelsen.