Hot sommer i Farsø

06/07 2016

Fire mandage bliver der arrangeret Hot Sommer i Farsø - hver gang med nye og spændende aktiviteter og handelsoplevelser.

Mandag den 11. juli lyder startskuddet til årets sommerudsalg, som også har fået kongelig opmærsomhed. "Dronningen" vil nemlig klippe den røde snor og vil derefter selv gå på udsalg i Farsøs butikker. På Store Torv vil der være mulighed for at købe royale lækkerier, der er ølsmagning og snapselauget, øllauget og køkkenpigelauget fra Hessel vil være på plads med smagsprøver. For børnene vil der være ansigtsmaling og gratis popcorn.

Der er dømt "Classic Night" mandag den 18. juli. Gaden fyldes med veteranbiler, knallerter og motorcykler. Der vil være linedans og på torvet er der boder, som tilbyder lækker mad.

Der vil emme af landmandsstemning de to sidste mandage med Hot Sommer. Den 25. juli er der veterantraktorer, arbejdende værksteder med smede og trædrejere, ligeom man kan få sig en køretur i en vogn som er spændt efter en veterantraktor.

Mandag den 1. august fortsætter landmandslivet på Store Torv. Der bliver mulighed for at se gamle traktorer, høstredskaber og andre ting fra en svunden tid, som holdes i hævd af veterantraktorgruppen fra Vesterbølle. Børnene får mulighed for at prøve gamle håndværk som rebslagning og fremstilling af sivsko, og der er mulighed for at få en køretur i hestevogn. Der bliver musikalsk underholdning med bakkesangerinden Anette Oksenbøl i to omgange.

Sommeren igennem er der hver lørdag formiddag bagagerumssalg på pladsen mellem Farsø Rådhuscenters parkeringsplads og den kommunale administrationsbygning.