Margueritløbet

07/10 2016

Margueritløb i Farsø på søndag

FARSØ: I anledning af, at det i år er 25 år siden at Dronning Margrethe indviede de første naturskønne ruter og gav dem navn efter sin yndlingsblomst – margueritten, arrangerer lokale arrangører på søndag - 30 steder i Danmark Margueritløb og familieaktiviteter i samarbejde med Politiken, DGI, Trygfonden og SuperBrugsen.

I Vesthimmerlands kommune er det projekt ”Sundhed, trivsel og læring” et samarbejde mellem Farsø skole og idrætsforeninger, der er arrangør af løb og familieaktiviteter, der udgår fra Dronning Ingrid hallerne.

Er for alle
Der vil kl. 10.00 være start på en 6 km. lang løbe- og gårute rundt omkring Farsø. Ruten er valgt som en god og sikker rute for alle uanset alder.

Men er man lille og synes 6 km. er for langt, er det bare med at møde op alligevel, for der vil være forskellige aktiviteter for mindre børn på Farsø Stadion, som de kan underholde sig med mens søskende eller mor og far er ude at løbe eller gå.    

Det er i øvrigt gratis at deltage i såvel løb som de familieaktiviteter, der finder sted to timer frem efter start. Hertil kommer gratis frugt eller vand til deltagerne ligesom der sikkert også være enkelte små præmier til udlodning.

Da Margueritløbet, hverken går ud på at være hurtigst eller komme først, men i stedet på at være med, nyde den smukke natur, den friske luft og ikke mindst bevæge sig sammen – kan alle være med.

God søndagsmotion
Og det opfordrer Farsø skoles eventmanagere hermed til. Som valgfag på Farsø skole har de nemlig i ca. 2 måneder arbejdet på de praktiske ting omkring løbet, og prikken over i’et vil altså være, at alle vælger at lægge deres søndagsmotion i Margueritløbet i Farsø søndag formiddag.      

Hvis man hører til dem, der gerne vil forberede sig på ruten og ønsker at få sin tid taget, så oplyser eventmanagerne, at man kan bruge Endomondos gratis app til mobiltelefon. Ruten er allerede lagt ind, så man eventuelt også kan sende opfordringer og udfordringer til venner og bekendte.

Ellers er det bare om møde op til løbets start, men tilmelder man sig på forhånd venter der en ekstra præmie fra SuperBrugsen inden starten på løbet.  


Billedtekst: FarsøSkoleEventManager.jpg
Her ses nogle af de friske elever på Farsø skoles eventmanager hold, der står for tilrettelæggelsen ag Margueritløbet i Farsø og er klar til at give alle en god oplevelse på søndag.