Tøsetur i Farsø

24/05 2015

Efter flere år som et motionsarrangement kun for kvinder, bliver der nu også åbnet op for familiehold ved Lions Tøsetur i Farsø, som finder sted søndag den 31. maj.

 

Hvis mændene i Farsø og omegn har skelet lidt misundeligt til den hyggelige stemning på Store Torv, når der har været arrangeret Lions Tøsetur i Farsø, så er der nu åbnet en smutvej for, at de også kan være med.

 

Arrangørerne, som er den lokale Lions Club “Thit Jensen”, vil nemlig gerne have endnu flere med, og derfor er der nu lavet en særlig familiekategori, så farmand også kan komme af sted sammen med børnene. Der er mulighed for at løbe eller gå 5 kilometer, eller man kan vælge mellem at cykle 11, 17 eller 34 kilometer på små veje omkring Farsø.

 

Der er udgangspunkt og mål ved Store Torv, hvor der efter løbet serveres lidt sund mad til deltagerne, og hvor der er uddeling af præmier til de hurtigste på de forskellige distancer. Desuden er der lodtrækning om en lang række flotte præmier blandt alle deltagere. I alt er de præmier for mere end 20.000 kr.

 

Arrangementet afsluttes med, at der skal uddeles en særlig hæderspris, Thit Prisen, som hvert år uddeles til en kvinde eller kvindegruppe, som har markeret sig på en særlig måde i lokalområdet.

Overskuddet fra Lions Tøsetur går til arbejdet for børn i sorg.