Farsø Turistbureau

Åbningstider - Opening hours:

Mandag - Monday     

kl. 10 til kl. 16

Tirsdag - Tuesday

kl. 10 til kl. 16

Onsdag - Wednesday

Lukket - Closed

Torsdag - Thursday

kl. 10 til kl. 16

Fredag - Friday

kl. 10 til kl. 16

Lørdag - Saturday

Lukket - Closed

Thit Jensens Mindestue
lukker ½ time før.

Se også:


www.oplevvesthimmerland.dk

Kalender for hele Vesthimmerland.

      

European Tour 2014 - 2016
Vi byder velkommen til vor
herlige del af Danmark.

Turist i og omkring Farsø

Farsø ligger i et smukt område af Danmark. Her er plads under den blå-blå himmel til at lade tankerne flyve og lade op.

Naturen er unik, uberørt og skabt i den seneste istid, med bløde former i landskabet i og omkring Limfjorden.

Limfjorden med de Blå Flag, hvor sejlere, surfere og vandhunde boltrer sig om sommeren. Stranden, hvor man nærmest snubler over forstenede søpindsvin eller flint, som Ertebølle-manden forvandlede til redskaber og våben. Børnene kan få utallige timer til at gå med at fange krabber og finde flotte sten eller betragte sælerne. Heden, der er flottest når lyngen blomstrer. Skoven, der byder på et rigt dyreliv og naturoplevelser året rundt. Fuglene giver et kvidrende akkompagnement, rådyr og ræve kan overraskes. I aftenskumringen flyver flagermusene lavt når man går en stille tur.  

Desuden er der alle seværdighederne:
Herregården Hessel landbrugsmuseum, forfatterne Thit Jensen og Johannes V. Jensen Museerne. Stenaldercenteret i Ertebølle, sætter fokus på stenaldertiden med en række aktiviteter såsom pileflet, flinthugning og keramik fremstilling, samt guidede ture. Vi skal huske at besøge vore mange dygtige og fantasifulde kunsthåndværkere samt gallerierne med et udvalg af alle typer kunst.

På VisitVesthimmerlands Turistbureau i Farsø, Torvet 1, kan du hente inspiration og gratis brochuremateriale fra lokalområdet. Du bliver overrasket over de mange oplevelsesmuligheder. Vi tilbyder bl.a. nye flotte kort med ruter til cykling og vandreture på flere sprog.

I Farsø kan du gå en tur rundt om søen i det hyggelige Søanlæg med mindemur og buste. Måske går turen helt ud til Johannes V. Jensens mindesten ved Jættehøjen i den sydlige del af byen. Eller rundt til de forskellige kunstværker i byen.

Rådhuscentret vort overdækkede indkøbscenter placeret i bymidten, med mange spændende butikker med et stort udvalg af flotte vare. Når sulten melder sig er der spisesteder for enhver smag og pengepung. Hvad enten det er en frisklavet pizza, en is eller en veltilberedt 5 retters menu med udsigt over den livlige Limfjord.

Til de aktive tilbydes helt nye udendørs motionsredskaber til fri afbenyttelse i Farsø ved Dr. Ingridhallen, en ny inspirerende mounten bike rute i Myrhøj Plantage samt Golfbanen i Hvalpsund.

Tag madkurven med og nyd den ude i den friske natur, mens den fantastiske solnedgang farver himlen i alle regnbuens smukke nuancer.