En del af golfturneringen på European Tour bliver afholdt i Vesthimmerland.
Fra 2014 og foreløbig frem til og med 2016 vil du få mulighed for at komme helt tæt på de entusiastiske golfspillere fra hele verden.


Er det golf udstyret eller manden der
trænger til pause ??

Hver gang du forlader greenen og kommer
på et nyt teested møder du nye
og flotte naturpanoramer.
 
Hvis du går ud en meget tidlig morgen kan du overraske dådyr, ræve eller grævlinger der er ikke er kommet ind i skoven endnu. 
Selv fulglene skælder ud over forstyrrelsen! 

Golfferie

Hvalpsund Golf Club  


Se mere 

Hvalpsund Golf Club anlagt i 2007, designet af Michael Traasdahl Møller. Anlægget består af en 18 hullers mesterskabsbane som ligger i et smukt let kuperet terræn med en fantastisk udsigt over Louns sø og Limfjorden, med enkelte huller godt placeret i den gamle plantage. Samt en 9 hullers pay and play bane der 
ligeledes ligger i et let kuperet område med udsigt over Limfjorden 
med Livø i baggrunden. Kvaliteten er høj og man får udfordringer bl. a. på et par 5 hul. 

Hvalpsund Golf Club
Tingvej 44
Hvalpsund
9640 Farsø

Tlf.: 96 98 50 00 
www.hvalpsundgolfclub.dk 

Pay & Play banen er åben for alle, og har man ikke udstyr, kan det lejes i klubben. Banen er ideel til familie- og firmaudflugter, eller hvis man bare skal have en hyggelig dag med golf og en god naturoplevelse. 

Himmerland Golf & Spa Resort


Se mere

Himmerland Golf & Spa Resort er uden tvivl et besøg værd. Med to 18-hullers golfbaner i topkvalitet, og faciliteter der gør os til Nordeuropas største golfresort, kan vi sørge for at du får den ultimative golfoplevelse.  Masser af udfordringer og udviklingsmuligheder for den erfarne eller ambitiøse. Vi ligger midt i et storslået naturområde, og golfbanerne afspejler og understrejer landskabet.

Himmerland Golf & Spa Resort 
Centervej 1
Gatten
9640 Farsø

Tlf.: 96 49 61 00  
www.himmerlandgolf.dk 

Pay & Play banen er åben for alle. Har man ikke udstyr, kan det lejes.  Alle er velkommen, god plads til familien, begynderen og firmaet på tur.

Made in Denmark - European  Golf Tour 2017


Se mere

Himmerland Golf & Spa Resort lægger igen bane til Made in Denmark som får ny dato i 2017. Kvalifikation til Europas Ryder Cup slutter ved næste års Made in Denmark. Det betyder, at Made in Denmark spilles i uge 34 fra den 24. – 27. august 2017. Det betyder, at Made in Denmark spilles efter Czech Open. Endnu en anerkendelse af den turnering vi har skabt her i Himmerland, siger Flemming Astrup.

Himmerland Golf & Spa Resort 
Centervej 1
Gatten
9640 Farsø

Tlf.: 96 49 61 00  
www.madeindenmarkgolf.dk