Så er der ture.
Lad dig udfordre af den meget varierede natur.


En frisk tur langs den livlige Limfjord.


På marken i det bølgende morænelandskab.


En tidlig sommermorgen i skoven.

Hestedag på Herregården HesselKom og oplev de mange forskellige hesteracer blive præsenteret på gårdspladsen, nogle til markarbejde andre til hestevognskørsel. Hestedagen på Hessel viser bl.a. hvordan markarbejdet blev gjort i gamle dage uden brug af traktorer og moderne hjælpemidler. Der bliver bl.a. harvet og pløjet, samt lavet flotte opvisninger af flere racer.

Ridespor i Himmerland Hvis du vil på Ridetur eller køre med Hestevogn i naturskønne og rimeligt trafiksikre omgivelser i Himmerland, så kan du her finde beskrivelser af otte gennemtestede ruter med tilhørende kort. Desuden finder du andre oplysninger, der kan hjælpe til, at du får en god tur.


Kender vi hinanden ??

Rideferie

Der arbejdes på at der kommer endnu flere Ride ruter for heste og ryttere samt Køre spor for hestevogne gennem hele Vesthimmerland. Se de nyeste opdateringer på www.ridesporhimmerland.dk 
 
Tryk på billederne for at få detail kortene.


Grønnerup - Myrhøj og Uhrehøje - Hyllebjerg


Himmerlandsstien


Naturstien Nibe-Hvalpsund


Løgstør - Rønbjerg - Vitskøl - Ranum


Vilsted Sø


Volsted - Nibe - Halkær - Aars - Hvalpsund

Se flere muligheder for Vandreruter og Cykel ruter
under Kort og Foldere.

Farsø Rideklub  

Farsø Rideklub er en lille hyggelig rideklub med et meget aktivt klubmiljø. Vi bor centralt beliggende i Farsø, tæt på offentlig transport. Vi kan tilbyde alt fra småbørnsridning til øvede ryttere. Også på egen hest/pony. Vi sætter sikkerhed i "højsædet" og derfor har vi ridehjelme og sikkerhedsveste til rådighed. Vi tilbyder lyse bokse med tilhørende faciliteter. 

Farsø Rideklub
Formand Karsten Korreborg
Kærvej 1B

9620 Ålestrup


Tlf.: 26 14 81 41
www.farsoerideklub.dk