Bagagerum salg - Marked for private

Kontakt:
Farsø Handelstandforening
Erhvervs- og Turistcenter Farsø
Torvet 1
9640 Farsø

Tlf.: 98 63 16 86
www.farsoe.dk

Bagagerums salg - Marked for private

Bagagerums salg i Farsø

Kom og kig - her er altid noget der kan friste. Vi byder velkommen til et unikt marked med alverdens spændende ting og sager. Her er helt sikkert noget vi absolut ikke kan leve foruden.

Børnene kommer for at sælge deres gamle legetøj. Bøger og film som de ikke mere har brug for. Det tøj som ikke længere er stort nok. Det kan da kun være skabet som får tøjet til at krympe - ikke børnene der vokser?

Flotte hjemmelavede puder, farverige tæpper og husflid lavet af træ. Stauder og sommerblomster til krukker og haven. Du kan også være heldig at finde møbler samt malerier til at indrette dit hjem. Ellers er der masser af porcelæn, forskellige glas og selvfølgelig unikt nips. Køkkenet kan også udrustes med antikke og flotte effekter. Alverdens bogtitler, du kan helt sikkert finde en, måske flere bøger som skal med hjem i din reol.    

Hver lørdag i juni, juli og august er alle private velkommen til Bagagerums marked i Farsø. Det er gratis at deltage. Tøm kælderen, pultekamret og loftet for alt det du ikke mere skal bruge. Tag det hele med og lad det få muligheden for at få et nyt hjem. Vi mødes på P-pladsen foran Farsø Administrationsbygning på Frederik den IX's Plads.