Ertebølle Strand Camping

Lars & Ingrid Brandt  
Ertebøllevej 42
Ertebølle
9640 Farsø

Tlf.: 98 63 63 75
www.escamp.dk

Ertebølle Strand Camping

Oplev det dejlige Danmark, den rene natur, herude hvor vinden er frisk. Oplev mågerne flyver på vinden fra klinterne, mens Limfjordens bølger ligner 1000 spejle i solens reflekser. Viben, Gråsælen og Malkekøerne bor i kvarteret og nyder stilheden og roen i deres fredfulde liv. Odderen er også flyttet hertil.

Ertebølle Strand Camping er en familie plads med gode læ forhold, kun få meter fra Limfjorden. Udlejning af hytter og campingvogne. Vi tilbyder faciliteter med ordnede forhold. Swimmingpool med børnebassin, samt solvogne og rushebane. Stor legeplads med mange redskaber til utallige timers aktivitet for de aktive børn. Servicebygning med TV fællesrum, vaskeri og poolbord. Solopvarmet swimmingpool med vandfald og rutsjebane.

Der er mange muligheder for aktiviteter. Vores gå eller løberuter starter fra campingpladsen på henholdsvis 3, 6 og 10 km. Cykelruter passerer forbi. Stranden har blå flag og badebroer. Dykning og windsurfing. Mulighed for fossilfangst i klinterne. Fiskeri er muligt i Limfjorden direkte fra kysten og i Trend Å - HUSK fisketegn. Eller find oplevelser under vandet med dykkerbriller og snorkel.  Ertebølle er kendt for sine mange stenalderfund og skrænter med spor fra millioner af år siden.

På gensyn på Ertebølle Strand Camping
Ingrid og Lars Brandt