Farsø-egnen har altid været god inspiration
          for kunstnere og kunsthåndværkere.


Så, det er da heller ikke så underligt at finde små, hyggelige workshops og udstillingslokaler midt i de bedst udsøgt omgivelser. Og kunsthåndværket er alsidigt lige fra uldarbejder over i unika-keramik til et bredt udvalg af maleriteknikker.

Du finder unikke brugsting og ting der blot er "til pynt" ligesom gode gaveideer eller ferieminder. Det bedste er dog, at man har mulighed for at kigge kunstneren over skulderen mens kunstværket former sig - eller endnu bedre, selv begive sig ud i kunsten ved at deltage i et kursus.

Brug en aften, en dag eller en forlænget weekend på at lære mere om keramik, tegning, grafik, blomsterdekorering.

Gallerier & Kunsthåndværker

Askel Krog Keramik  


Se mere

Askel Krog Keramik i forhaven står der kæmpekrukker. Askel har drejet verdens største krukke, Guinness Rekordbog 1991. Man er velkommen til at kigge keramikeren over skulderen. Keramik i fine bløde former vises i udstillingen sammen med utraditionelt formet unika under inspiration af naturens opfindsomme strukturer.

Askel Krog Keramik
Vestergårdsvej 48
Strandby
9640 Farsø

Tlf.: 24 93 44 11 
www.askel-keramik.dk

Det lille Atelie'r   


Se mere

Det lille Atelie'r Malerierne og Akvarel tager udgangspunkt i naturen og farverne omkring Limfjorden. Der er et islæt af fantasi, der gør billederne spændende og udfordrene. Til tider ender variationerne i det abstrakte eller i ansigter der taler til børnenes verden. Engle og motiver på strandingstræ, samt kors af træ fundet på stranden.

Det lille Atelie'r  
Anette Jensen
Solitudevej 22
Hvalpsund  
9640 Farsø

Tlf.: 30 28 93 78

Åbent: efter aftale
I vinterhalvåret afholdes kurser for interessegrupper i akryl og akvarel

Fjordgalleriet    


Se mere

Fjordgalleriet på Havnen i Hvalpsund. Malerierne tager udgangspunkt i naturen og farverne omkring Limfjorden. Der er et islæt af fantasi, der gør billederne spændende og udfordrene. Til tider ender variationerne i det abstrakte eller i ansigter der taler til børnenes verden. Engle og motiver på strandingstræ, samt kors af træ fundet på stranden.

Fjordgalleriet  
Anette Jensen
Havnepladsen 1a
Hvalpsund
 
9640 Farsø

Tlf.: 30 28 93 78

Åbent fra 24. juni til 1. august eller efter aftale

Galleri 14 


Se mere

Galleri 14 Kunst med megen bredde kan opleves, når du besøger Galleri 14. Her præsenteres skiftende udstillere, samt en amatørudstilling, foruden egne fast tilknyttede kunstnere. Et levende galleri med: malerier, glas, keramik, træ, pil og smykker. Bag den beskedne facade er der 750 m2 store, lyse lokaler fordelt på 4 etager.

Galleri 14
Sammenslutning af flere kunstnere
Nørregade 14
9640 Farsø

Tlf.: 20 35 66 35  
www.galleri14.dk

Galleri Alstrup  


Se mere

Galleri Alstrup Viser nye linjer og tendenser I tidens kunst. I rammer hvor der er tid og ro til at opleve. Kvalitet og nutidighed er nøgleord. Galleri Alstrup ligger i det smukke vesthimmerlandske landskab i landsbyen Alstrup. Der er skabt en kunstnerisk helhed, hvor det er muligt at følge arbejdet.

Galleri Alstrup
Hanny Abel & Jan Anker Pedersen
Alstrupvej 32
Alstrup
9640 Farsø

Tlf.: 98 63 43 13
www.gallerialstrup.dk

Galleri Himmerland


Se mere

Galleri Himmerland beliggende idyllisk i Gatten overfor hul 3. på Garia Golf Coarse Himmerland Golf. På 670 m2 smukt indrettede lokaler vises kunst med fokus på kvalitet, variation og originalitet idet der hvert år med stor omhu udvælges 25 professionelle kunstner fra ind- og udland som har markeret sig såvel i Danmark som internationalt. Fri entre.

Galleri Himmerland
Gattenvej 85
Gatten
9640 Farsø

Tlf.: 40 20 08 51
www.galleri-himmerland.dk

Galleri Kvisten & BlomsterOasen


Se mere

Hos Galleri Kvisten finder du et kæmpe udvalg i gaver til alle lejligheder. Galleri Kvisten ligger på 1. sal af det gamle stuehus. Butikken har stort glasparti i kvistpartiet mod haven, så deraf udsprang navnet "Galleri Kvisten". BlomsterOasen er flyttet i egne lokaler og blevet fyldt med masser af buketter og søde beplantninger. Kom og kig!

Helle Nøhr
Havbrovej 54
Hornum
9600 Aars

Tlf.: 98 66 15 25 - 40 46 74 42
www.galleri-kvisten.dk

Galleri Lene  

Galleri Lene Har leget med forskellige genrer og teknikker, hvilket gør at der er stor forskellighed i billederne. Finder glæden ved farver, går på inspiration i naturen og mærker duften af vand og skov, freden samt lyset. At male giver en stor tilfredshed og en indre glæde. Intuitive malerier, som du kan gå på opdagelse i, bruge fantasien. 

Galleri Lene
Illerisørevej 65
Hvalpsund
9640 Farsø

Tlf.: 40 25 56 50
www.gallerilene.dk

Hanny Abel - Keramiker 


Se mere

Keramiker Hanny Abel

Besøg mit værksted, butik og galleri i de smukke rammer i den lille landsby Alstrup, der ligger ned til Lovns Bredning. Her har jeg i 20 år lavet keramik og drevet galleri sammen med min mand, billedhugger Jan Anker Petersen.
Vi arrangerer gerne raku brændinger ude i haven bag galleriet, kontakt os i god tid for aftale.

Keramiker Hanny Abel
Alstrupvej 32
Alstrup
9640 Farsø

Tlf.: 98 63 43 13
www.hannyabel.dk

Jan Anker Petersen - Billedhugger og Skulptør  


Se mere

Jan Anker Petersen - Billedhugger og Skulptør.  Fantasien svinger, når man ser på figurerne. Flere af dem har mindelser om dyr eller mennesker, andre mere skulpturelle abstraktioner. Nogle groft udskåret i jernplade eller i stænger. Andre i træ eller formet i gips og ler. Virker på en gang meget moderne, samtidig umiskendelig fornemmelse af hilsener fra en fjern oldtid.

Jan Anker Petersen - Billedhugger og Skulptør
Galleri Alstrup
Alstrupvej 32
9640 Farsø

Tlf.: 98 63 43 13
www.gallerialstrup.dk

Kahytten Brugskunst  

Kahytten - En flot butik hvor alle hjørnerne er fyldt med overraskelser og man nemt kan glemme alt om tid og sted. Design nisser af Birgitte Frigast, gnomer, miniature, sten og dukkehuse optager en stor del af butikken. Unikke smykker. Sko og tasker af Rudi og Harald Nielsen. Kvalitetshåndværk og gaver til enhver anledning.

Kahytten Brugskunst
Elin Roed
Havnepladsen 1
Hvalpsund
9640 Farsø

Tlf.: 98 63 80 01 - 20 42 15 04

Åbent i sommerperioden samt efter aftale.

Lise Møller Design - Vindjakker  


Se mere

Lise Møller Design - Vindjakker Lise Møller designer og syr unikke vindjakker, som alle er krydrede med små farverige detaljer og i friske farver. Materialet er dunlærred, som er vindtæt og vandafvisende og særdeles velegnet til det danske vejr. Jakkerne skal understrege kundens personlighed og kan syes efter kundens  behov og ønsker.

Lise Møller Design - Vindjakker
Lise Møller
Havbrovej 99
9600 Års

Tlf.: 98 66 49 10 / 23 32 01 53

www.lisemdesign.dk

Gallerier og Kunsthåndværkere i hele Vesthimmerland