Den frivillige turistgruppe i Hvalpsund

Den frivillige Turistgruppe i Hvalpsund 

Formand:
Torben Leth-Nissen
Sundvej16
Hvalpsund
9640 Farsø
Tlf.: 30 63 20 03

Vagtplan:
Rete Kyø
Pilevej 1
Hvalpsund
9640 Farsø

Hvalpsund Vejviser:
Birgitte Hansen
Tingvej 38
Hvalpsund
9640 Farsø

Kasser:
Lis Jessen
Hesselvej 16
Hvalpsund
9640 Farsø

Turistinformationen på havnen i Hvalpsund

Info-Hytten, Hvalpsund turistinformation ligger ved havnens parkeringsplads.

På hverdagene er bemandingen fra VisitVesthimmerland, men i weekenderne er bemandingen frivillige hjælpere. De frivillige weekendvagter har mange indholdsrige timer. Ens paratviden bliver testet op til flere gange. Flere sjove historier bliver fortalt ved vor lille uformelle afslutnings-middag.

 

Hvert år bliver der lavet en ny "Velkommen til Hvalpsund" folder, heri annoncerer de forskellige erhvervsdrivende og foreninger der ønsker at støtte initiativet omkring "Info-Hytten", overskuddet af denne folder har gjort det muligt at købe en ny hytte til turistinformationen og til at vedligeholde denne.

Vejviseren "Velkommen til Hvalpsund" bliver benyttet meget flittigt når vi skal fortælle om hvad man kan se i Hvalpsund. Det er det mest utrolige man kan vise og fortælle ud fra det lille kort. Det bedste er, når gæsterne giver store roser, samt siger at det er et utroligt godt gennemført initiativ for så lille en by.

 

Meget mere kan fortælles omkring Turistgruppen Hvalpsund og den nye "Info Hytte" ved færgehavnen i Hvalpsund. Jer der endnu ikke kender "Info Hytten" er meget velkommen til at se ind til sommer. Eller måske give en hånd med.

 

-- -- Kig forbi og få oplevelser sammen med alle os andre frivillige.